Newsletter

БАБИЧКА ГАНГСТЕР

Availability: In stock
Delivery date: 1-2 days
Manufacturer: Ikona Publishing
Language:
ISBN:
Author:
Number of Pages:
Book cover:
Publish Year:
Dimensions:
349,00 ден.

УРНЕБЕСЕН БЕСТСЕЛЕР БРОЈ ЕДЕН


Запознајте ја баба му на Бен:
• Таа има бела коса
• Носи вилици
• Во ракавот има напикано употребени шамивчиња
• И... таа е меѓународен крадец на скапоцени камења!

„Во оваа книга, којашто е како скапоцен камен, Валиjамс балансира со силен хумор и емоционална порака“ - Daily Mail

„Оние што мислат дека сите баби само носат светло виолетово и играат сложувалки, од срце ќе се насмеат“ - Telegraph

„Продолжува со хумористичната традиција на непочитување, којашто ја обликуваше Ролд Дал“ - Courier Mail, Australia

ДЕЈВИД ВАЛИЈАМС е еден од најпопуларните современи автори на литература за деца, а сите негови романи се број еден хитови на светските топ листи. Книгата Бабичка гангстер доминираше на топ листите во Велика Британија невројатни 22 недели. Книгите на Валијамс постигнаа огромно признание кај критиката, а воопшто не е изненадување што безброј сериозни критичари го споредуваат со неговиот херој Роалд Дал.