Newsletter

ГОСПОДИНОТ СМРДЛИВКО

Availability: In stock
Delivery date: 1-2 days
Manufacturer: Ikona Publishing
Author:
ISBN:
Number of Pages:
Publish Year:
Dimensions:
Language:
Book cover:
349,00 ден.

ВОЛШЕБНО СМЕШНА, ОРИГИНАЛНА ПРИКАЗНА КОЈАШТО ТЕРА НА РАЗМИСЛУВАЊЕ
АМАНДА КРЕГ, ОД ДЕТСКИ КНИГИ НА ГОДИНАТА

Клои е речиси најосаменото девојче на светот. Но тогаш, таа се запознава со господинот Смрдливко, локалниот скитник. Да, тој малку смрди - но тој е единствениот човек што некогаш бил добар кон неа. Така, кога на господинот Смрдливко ќе му биде потребно место за престој, Клои се решава да го скрие во шупата во градината!

Но, Клои наскоро ќе дознае дека некои тајни водат кон катастрофа. А кога зборуваме за тајни во врска со господинот Смрдливко, нив ги има многу повеќе отколку што открива носот...

ВРВНО. И ИЛУСТРАЦИИТЕ СЕ ЗАКОН!
ХИТ