Newsletter

ЗЛОБНАТА ЗАБАРКА

Availability: In stock
Delivery date: 1-2 days
Manufacturer: Ikona Publishing
Language:
ISBN:
Author:
Number of Pages:
Book cover:
Publish Year:
Dimensions:
499,00 ден.

УРНЕБЕСЕН БЕСТСЕЛЕР БРОЈ ЕДЕН

Ќе ве заболи вилицата оg смеење, со овој роман на Дејвид Валијамс

Темнина се надвисна над градот. Чудни нешта се случуваа во глувото доба. Пред да си легнат, децата ќе ставеа заб под перницата, за да го земе забната самовила, но наутро, тие се будеа и наоѓаа... мртов полжав, жив пајак, стотици штипалки што лазат под нивните перници.
Ова беше ѓаволска работа. Ама кој, или што стоеше зад овие случувања?

„ПРОЧИТАЈТЕ ЈА ОВАА КНИГА
И ОТКРИЈТЕ!“

„Радоста во книгите на Дејвид Валијамс, се состои во тоа што тој во целост разбира како децата размислуваат и како се чувствуваат, но никогаш не е премногу советувачки настроен“ - The Sun

„Просто ги обожувам книгите на Дејвид Валијамс... тие ќе станат класици“ Sue Townsend, Guardian

ДЕЈВИД ВАЛИЈАМС е еден од најпопуларните современи автори на литература за деца, а сите негови романи се број еден хитови на светските топ листи. Книгата Бабичка гангстер доминираше на топ листите во Велика Британија невројатни 22 недели. Книгите на Валијамс постигнаа огромно признание кај критиката, а воопшто не е изненадување што безброј сериозни критичари го споредуваат со неговиот херој Роалд Дал.