Newsletter

48 Закони на моќта

Availability: In stock
Delivery date: 1-2 days
Manufacturer: Ikona Publishing
ISBN:
Author:
Publish Year:
Number of Pages:
Dimensions:
Book cover:
Language:
399,00 ден.

48 Закони на моќта е врвен водич низ современата манипулација.

Една од најзабавните и најкорисните книги што некогаш ќе ги купите. Неморална, лукава, немилосрдна и поучна, книгата 48 Закони на моќта е остроумна дестилација на триилјадната историја на моќта, на мудроста на големите мислители како Макијавели, Сун-Цу, и Карл фон Клаузевиц и на вековното наследството на разни државници, воини, заводници и измамници.