Пријави се за нашиот електронски билтен

ЗМЕЈ ЛЕДЕН ЛОВЕЦ (Schleich 70541)

Достапност: На залиха
Delivery date: 1-2 days
Издавач: Schleich
ИСБН:
Димензии:
Година на издавање:

Бидете внимателни ако патувате низ ледените пустелии – бидејќи таму демне страшен змеј, познат како Леден ловец. Невидлив и тивок, тој незабележливо се прикрадува и потоа напаѓа.

Во блескавата белина на ледените пустелии, најопасното суштество на светот излегува од мразот: син змеј – брз како снежна бура, но многу поопасен. Тој се прикрадува речиси нечујно, пред да испушти продорен крик од којшто смрзнува крвта и од којшто жртвите се смрзнуваат од страв.

Неговиот смртоносен здив сѐ претвора во мраз, а неговите ужасни канџи и заби здробуваат на парчиња сѐ што ќе му се испречи на патот. Бидете внимателни ако патувате низ ледените пустелии – бидејќи таму демне страшен Леден ловец.

Здивот на Ледениот ловец сѐ претвора во мраз.

ВНИМАНИЕ! Не е соодветно за деца помали од 3 години. Содржи мали делови коишто можат да бидат вдишани или проголтани.