Пријави се за нашиот електронски билтен

ПОИЛО (Schleich 42258)

Достапност: На залиха
Delivery date: 1-2 days
Издавач: Schleich
ИСБН:
Димензии:
Година на издавање:
4.999,00 ден.

Поилата често пресушуваат. Тогаш животните мораат да бараат нови.

Големи животни драми се случуваат покрај поилиштата во саваните. Сите животни мораат да дојдат за да се напијат вода, а многу грабливци овде ја чекаат својата можност да го уловат својот плен. Големи мачки на копното и крокодили во водата. Животните коишто даоаѓаат на поилиштата се многу претпазливи.

Поилиштето на Schleich може да биде наместено на многу различни начини, така што секогаш можете да имате нови авантури додека играте со вашите диви животни.

ВНИМАНИЕ! Не е соодветно за деца помали од 3 години. Содржи мали делови коишто можат да бидат проголтани.