Пријави се за нашиот електронски билтен

1. Учиме броеви и букви

Достапност: На залиха
Delivery date: 1-2 days
Издавач: ИКОНА
ИСБН:
Димензии:
Година на издавање:

Содржи:

  • 1 Книга/боенка за учење на македонската азбука и за броевите од 1 до 10
  • 1 Постер со македонската азбука
  • 31 илустрирана картичка со буквите од азбуката
  • 1 сложувалка за учење на броевите од 1 до 10

Внимание: Содржи ситни делови, не е соодветно за деца помали од 3 години