Пријави се за нашиот електронски билтен

Cracking Economics

1.499,00 ден.
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Лидерство и Менаџерот „Една минута“

Лидерство и Менаџерот „Една минута“
299,00 ден.

Менаџерот „Една минута“ создава високо еф...

Менаџерот „Една минута“ создава високо ефикасни тимови
299,00 ден.