Александар Солжењицин

Најпознати изреки на Александар Солжењицин: Линијата на борба помеѓу доброто и злото поминува низ срцето на секој човек. Литературата станува

Read More »

ЧИТАЊЕТО И СТРЕСОТ

Читањето “може да помогне да се намали стресот” Читањето е најдобар начин да се релаксирате, па дури и шест минути

Read More »