Алцхајмеровата болест и тајната на вечната младост

„Алцхајмеровата болест и тајната на вечната младост ни дава клуч како да се измениме себеси, да ги измениме своите блиски, бидејќи ни покажува дека не мора да се старее, туку можеме да доживееме `втора младост` со здраво тело и ум, следејќи ги упатствата дадени во книгава.“ – Проф. д-р Владан Баиќ

525 ден

Автор: Драган Илијевски
Издавач: Магор
Димензии: 17*24 cm
Тежина: 350 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил