БАБИЧКА ГАНГСТЕР

445 ден

Автор: Дејвид Валијамс
Издавач: Икона
Димензии: 300стр. 13х20 cm
Тежина: 300 гр.
ОПИС

Запознајте ја баба му на Бен:

• Таа има бела коса
• Носи вилици
• Во ракавот има напикано употребени шамивчиња
• И… таа е меѓународен крадец на скапоцени камења!“

„Во оваа книга којашто е како скапоцен камен, Валиамс балансира со силен хумор и емоционална порака“
Daily Mail

„Оние што мислат дека сите баби само носат светло виолетово и играат сложувалки од срце ќе се насмеат“
Telegraph

„Продолжува со хумористичната традиција на непочитување што ја обликуваше Ролд Дал “ Courier Mail, Australia

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber