baba_rada

Билките на баба Рада

Прирачникот што нестрпливо го очекувавте најпосле е во вашите раце. Сега имате можност до бесконечност да ги истражувате билките и нивната лековита моќ.На страниците на овој прирачник ќе откриете многу корисни информации за билките што се наоѓаат во нашето опкружување, како и над 250 внимателно избрани рецепти, чија ефикасност во подобрувањето на голем број здравствени состојби е проверена и докажана од позитивните народни искуства.

Со помош на овој прирачник ќе можете сами да ги препознавате, берете, одгледувате и употребувате лековитите билки, а за да се исклучи каква било грешка во употребата на приложените рецепти, пред употребата задолжително посоветувајте се со вашиот лекар. Така овој прирачник ќе ја исполни својатамисија – да ви биде само од помош во зачувување на вашето здравје и благосостојба. Уживајте во миговите поминати со него, како што уживавте во дружењата со телевизиското издание на „Билките на баба Рада“.

250 ден

ISBN: 9786082302447 Категорија , , Tags , ,
Автор: Рада Бошковска
Издавач: Три
Димензии: 14*20,5 cm
Тежина: 220 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил