Волшебни скали до успехот

Класичното дело кое долго време не беше во печат, повторно е достапно со ревизија и прилагодено за потребите на 21 век.
Во книгата се тестирани и испробани седумнаесетте закони на Хил за успех и заклучокот е дека навистина функционираат чудесно.
Со едноставен и разбирлив јазик, техниките на Хил ги откриваат идеалите и делата кои им даваат моќ на сите оние кои ги користат и им овозможуваат да станат водачи и успешни во својата работа.
Книгата докажува дека вистинските водачи не се раѓаат – тие се обликуваат со неверојатна слична, едноставна и динамична низа од навики.

„Успешните луѓе брзо донесуваат одлуки, но бавно ги менуваат. Неуспешните луѓе бавно донесуваат одлуки, но често ги менуваат.“

300 ден

Автор: Наполеон Хил
Издавач: НАША КУЛТУРА
Димензии: 158 стр. 14.5 х 21 cm
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил