ВРАТИТЕ НА ПЕРЦЕПЦИЈАТА / РАЈ И ПЕКОЛ

399 ден

Автор: Алдус Хаксли
Издавач: Икона
Димензии: 176стр, 13х20 cm
Тежина: 200 гр.
ОПИС

Фактите не престануваат да постојат бидејќи се игнорираат

Ќе ја дознаете вистината и вистината ќе ве направи лути

По тишината она што доаѓа најблиску до изразување на неискажливото е музиката

Но, не сакам комфор. Сакам Бог, сакам поезија, сакам вистинска опасност, сакам слобода, сакам добрина, Сакам грев

Сакам да знам што е страст. Сакам да чувствувам нешто силно.

Сакав да го променам светот. Но, сфатив дека единствено нешто што може да се увери во менување сум јас самиот

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber