Вљубени Девојки

ВЉУБЕНИ ДЕВОЈКИ - Приказна за вљубувањето на тинејџерите од модерното време, Џеклин Вилсон

Поднаслов: Приказна за вљубувањето на тинејџерите од модерното време

Уште една забавна книга од Џеклин Вилсон …Понекогаш на глас се смеев, а понекогаш плачев… (таа) очигледно, добро ги познава тинејџерите. SCHOOLLIBRARIAN

Весело, лесно напишан роман. BBC Family Life

299 ден

Автор: Џеклин Вилсон
Издавач: Икона
Димензии: 148 страни, 128х195 cm
Тежина: 300 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил