ГОСПОДИНОТ СМРДЛИВКО

445 ден

Автор: Дејвид Валијамс
Издавач: Икона
Димензии: 272 стр. 13х20 cm
Тежина: 300 гр.
ОПИС

Клои е речиси најосаменото девојче на светот. Но тогаш, таа се запознава со господинот Смрдливко, локалниот скитник. Да, тој малку смрди – но тој е единствениот човек што некогаш бил добар кон неа. Така, кога на господинот Смрдливко ќе му биде потребно место за престој, Клои се решава да го скрие во шупата во градината!


Но, Клои наскоро ќе дознае дека некои тајни водат кон катастрофа. А кога зборуваме за тајни во врска со господинот Смрдливко, нив ги има многу повеќе отколку што открива носот…


ВОЛШЕБНО СМЕШНА, ОРИГИНАЛНА ПРИКАЗНА КОЈАШТО ТЕРА НА РАЗМИСЛУВАЊЕ АМАНДА КРЕГ, ОД ДЕТСКИ КНИГИ НА ГОДИНАТА


ВРВНО. И ИЛУСТРАЦИИТЕ СЕ ЗАКОН!

ХИТ

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber