Девојката А

Избрана за книга на 2021 година од страна на THE TIMES,, THE GUARDIAN, THE INDEPENDENT и други сега достапен и кај нас!
„Девојка А“ – рече.
„Toa е таа што избега. Ако некој имаше шанса да успее, тоа беше таа.“
Лекс Грејс не сака да размислува за своето семејство. Таа не сака да размислува за растењето во Куќата на ужасите на нејзините родители. И не сака да размислува за себе како за Девојката А: онаа која избега.
Кога ќе ја изгуби мајка ѝ и ќе го наследи семејниот дом, бездната на минатото повторно се отвара под нејзините нозе. Со сестра ѝ Иви има намера да ја претвори Куќата на ужасите во нешто добро, но прво треба да се соочи со своите браќа и сестри – и незамисливото детство кое што го имале.

499 ден

Автор: Абигејл Дин
Издавач: Икона
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил