ДЕВОЈКИ ИЗЛЕЗЕНИ ДО ДОЦНА

349 ден

Автор: Џеклин Вилсон
Издавач: Икона
Димензии: 196 стр. 13х19 cm
Тежина: 250 гр.
ОПИС
  • Останете надвор подоцна од доцна, со Ели и девојките во третата приказна на изворената, најдобро продавана серија за тинејџери на Џеклин Вилсон
  • Не е ни чудо што на девојките никогаш не им доста од Џеклин Вилсон
  • Колку доцна можете да останете надвор? до дваесет и еден часот. Тогаш јас треба да бидам дома. Тато вели дека подоцна не е СИГУРНО. Но тогаш се случува најневеројатното, најмагичното нешто. Излезена со моите најдобри другарки да паднеш-во-несвест, Магда и супер – кул Нејдин, се запознавам со едно момче. А тој е заинтересиран за мене, МЕНЕ! За обичната дебелка Ели. Но, дали Расел ќе остане заинтересиран за девојка што мора да биде дома до дваесет и еден…?
  • Останете надвор подоцна од доцна, со Ели и девојките во третата приказна на изворедната, најдобро продавана серија за тинејџери на Џеклин Вилсон
  • „Не е чудно што на девојките никогаш не им е доста од Џеклин Вилсон“ – GOOD BOOK GUIDE
Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber