ДЕВОЈКИ ПОД ПРИТИСОК

Поднаслов: Вистинско уживање за тинејџерите

КЛИКНИ-ЧИТАЈ (првите страници од книгата)

https://www.youtube.com/watch?v=e8y78EJP070&ab_channel=ChattyGabbyB

Оваа книга е вистинско уживање за тинејџерите

 

„Џеклин Вилсон, уште еднаш го наоѓа вистинскиот микс на хумор и на трогателна содржина, за да пренесе порака без да држи предавања, или да попува. Тинејџерките многу ќе уживаат во оваа книга. Императив за секоја училишна библиотека“ – The School Libarian

„На Џеклин Вилсон ì успева подвигот да драматизира сериозно прашање со лесен пристап“ – Daily Telegraph

„Раскажувачите зборуваат толку забавно, што сите од 7 до 14 години се чувствуваат вклучени… Вилсон ги решава проблемите на лесен, но разумен начин“ – TES

„Како и обично, Вилсон навлегува длабоко во нејзините личности и во нивните чувства и ги портретира со раз- бирање и симпатија… одлична книга, со добар тајминг“ – Kids Out

„Силно четиво“ – The Children’s Bookseller ПРЕДЛОЖЕНА ЗА НАГРАДАТА ШЕФИЛД ЗА КНИГА

ЗА ДЕЦА

ПРЕДЛОЖЕНА ЗА НАГРАДАТА ЗА КНИГА ЗА ДЕЦА ВО 1999 ГОДИНА

399 ден

Автор: Џеклин Вилсон
Издавач: Икона
Димензии: 188 стр. 128х195 cm
Тежина: 200 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил