ДЕТСКИ ПАКЕТ ХЕРОИ

Шест книги за супер цена
Наменети за возраст од 6 до 12 години
Обезбедете прекрасни наслови за вашите деца:
– Доктор Дулитл
– Рмео и Јулија (прлагодена за деца)
– Ана Франк (прилагодена за деца)
– Пурпурно море (најубавите бајки од целиот свет)
– Малиот принц
– The city (откриј го градот и учи англиски зборови/реченици преку интересни факти и илустрации – визуелен речник за деца)

399 ден

Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил