ДИЗИ

Поднаслов: Роденден. Тајна. Тое е доволно да ја зашемети

349 ден

Автор: Кети Кесиди
Издавач: Икона
Димензии: 192стр. 13х20 cm
Тежина: 200 гр.
ОПИС

Сини ѕвончиња, сини птици, сини неба, сини фармерки.

Мајката на Дизи замина кога таа беше мала, но секоја година за нејзиниот роденден стига по нешто во поштата. Поклон или картичка испишана со несмасниот ракопис на нејзината мајка. Дизи чуваше се.

Оваа година е поинаку. Ништо не стигна во поштата, но нешто неверојатно само што не беше пристигнало на прагот на Дизи. Нешто што ќе ја зашемети и што ќе го преврти светот на Дизи.

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber