Stajner-drugata-strana-mokta

Другата страна на моќта

Книга која покажува дека е можно да се биде моќен без да се злоупотребува моќта, без да се биде лаком за моќ; да се биде среќен и полн со живот, а во исто време чесен, полн со обѕири и подготвен за соработка со другите. Алтернативата која ја нуди оваа книга е „другата страна на моќта“ – нашата лична моќ, онаа позитивната која не се злоупотребува – за да го постигнеме она што го сакаме.

252 ден

Автор: Клод Стајнер
Издавач: Магор
Димензии: 14*20,5 cm
Тежина: 210 гр.
Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?