Душата по смртта

ДУШАТА ПО СМРТТА

https://www.youtube.com/watch?v=WJfzpK1QYEM&ab_channel=GabrielaLtc

399 ден

Автор: Серафим Роуз
Издавач: Икона
Димензии: 276 стр. 128х195 cm
Тежина: 300 гр.
ОПИС

Книга која ги објанува современите `посмртни` искуства низ призмата на православното учење за животот после смртта

Паломник, Москва

Ретко достапна книга која така јасно, достапно, и разбирливо ги разоткрива посмртните искуства на човекот.

Книга која во себе ги сместила двеилјадогодишните искуства на свтите отци, кој не ја читал му ја препорачувам. Ја препорачувам и како подарок на луѓето, кои бараат смисла во нивниот живот.

Монахиња Корнилија

Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?