Есенцијални манири за мажите

Поднаслов: Што да правите, кога да правите и зошто

Оваа книга им помага на мажите да донесат правилни одлуки за тоа што да прават и да кажат во секоја ситуација што е важна. Питер Пост, правнук на американската писателка Емили Пост, ги дестилира основните информации што им се потребни на мажите за сите важни улоги што ги играат во животот.
Организирана во три дела: „Секојдневниот живот“, „Општествениот живот“ и „Работа„ – Есецнцијални манири за мажите решаваат ситуации кои можат да ги поколебаат дури и најпаметните.

499 ден

Категорија
Автор: Питер Пост
Издавач: Икона
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил