законот на привлечноста

Законот на привлечноста

Ова е класична книга која повеќе од еден век воспоставува цврста основа за проучување на Законот за привлечноста. Овде Аткинсон ги запознава своите читатели со Законот за привлечноста во светот на мислата, а потоа се осврнува на други корисни прашања, како што се моќта на волјата, како да станете имуни на агресивна мисла атракција, мислени бранови и нивната моќ на репродукција и зошто е неопходно спроведувањето на Законот за привлечноста во секојдневниот живот. Оваа книга ве буди да ги почувствувате вибрациите насекаде околу вас и ќе ви покаже како да ги искористите менталните способности што веќе ги поседувате.

200 ден

Автор: Вилијам Вокер Аткинсон
Издавач: Ѓурѓа
Димензии: 96 стр. cm
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил