ЗАШТИТНИКОТ

Поднаслов: Човекот од твоите соништа или најлошиот кошмар

499 ден

Автор: Николас Спаркс
Издавач: Икона
Димензии: 416стр. 13х20 cm
Тежина: 400 гр.
ОПИС

Напишана со наелектризирачки интензитет и возбудлива неизвесност, Заштитникот е експлозивна и емоционална приказна за предавството и опсесијата.


Вдовица уште на млада возраст, Џули ја разбира болката којашто произлегува од љубовта, и долго време ги избегнува романсите. Охрабрувајќи се да се впушти во нов состанок, таа е привлечена од таинствениот, софистициран и згоден инженер Ричард Френклин. Но, она што ќе почне како романтична бајка, наскоро ќе се претвори во нешто сосема спротивно.


Еден навидум невин избор, ќе поттикне смртоносен тек на настани, којшто ќе ја принуди Џули да се бори за својот живот…


Николас Спаркс ги разоткрива тајните на човековото срце


„Спаркс обрнува внимание на тешкотиите и напорот кои ги вложуваат луѓето кога се прилагодуваат на заеднички интимен живот.“ Irish News

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber