Seneka_Za-gnevot

За гневот

За гневот е еден од десетте философски трактати на Сенека во кои интересот е свртен кон етичките проблеми. Сенека, Римјанин кој живеел во времето на Калигула, Клавдиј и Нерон, пишува за најгрдата и најбезумната страст – гневот.

190 ден

Автор: Лукиј Анај Сенека
Издавач: Магор
Димензии: 13,5*20 cm
Тежина: 190 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил