ЗБОРОТЕРАПИЈА

Поднаслов: НЕМА НЕСРЕЌНА ЖЕНА, САМО ЖЕНА ШТО НЕ ЧИТА

Насмевката е најдобриот лек за сè… Особено насмевката која се издигнала над сите неволји и преживеала многу несреќи. Насмевката која доаѓа откако си спознал дека многу ситуации во животот ги сфаќаш пресериозно.

Многумина не се сеќаваат кога последен пат се насмеале од срце, зашто мислат дека треба да си којзнае колку среќен и среден за да се смееш до солзи… Не, верувај!

Животот не е лесен и се состои од многу непред­видливи ситуации, од многу бури и невремиња, предизвици, препреки и слепи улици вo кои попатно ја губиш насмевката… Ја снемува…

Затоа, не дозволувај лесно нешто и некој да ја „убие“ твојата насмевка, таа е најголемиот против­отров за сите неповолни периоди низ кои порано или подоцна сите поминуваме.

Не престанувај да се смееш бидејќи од насмев­ката се раѓа среќата.

399 ден

ISBN: 9786082580661 Категорија , Tag
Автор: Сузана Турунџиева
Издавач: Икона
Димензии: 244стр. 13х20 cm
Тежина: 250 гр.
ОПИС

ПРЕД ДА ПОЧНЕШ ДА ЗБОРУВАШ – СЛУШАЈ

ЕДИНСТВЕНA КОJA ЈА ОПТОВАРУВА СЕГАШНОСТА СО МИНАТОТО Е МИСЛАТА. ТВОЈАТА МИСЛА.

ЕДИНСТВЕНО ШТО ТЕ СПРЕЧУВА ДА ПРОДОЛЖИШ ПОНАТАМУ Е СТРАВОТ. ТВОЈОТ СТРАВ.

ЕДИНСТВЕНО ШТО МОЖЕ ДА ТЕ ПОКРЕНЕ ДА ЖИВЕЕШ ОНАКА КАКО ШТО ПОСАКУВАШ Е ОДЛУКАТА. ТВОЈАТА ОДЛУКА.

ДАЛИ САМО ГИ ПРИФАЌАШ ОКОЛНОСТИТЕ ИЛИ ГИ СОЗДАВАШ?! ТВОЈ Е ИЗБОРОТ!

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber