ЗЛОБНАТА ЗАБАРКА

445 ден

Категорија , Tags ,
Автор: Дејвид Валијамс
Издавач: Икона
Димензии: 448стр. 13х20 cm
Тежина: 500 гр.
ОПИС
Темнина се надвисна над градот. Чудни нешта се случуваа во глувото доба. Пред да си легнат, децата ќе ставеа заб под перницата, за да го земе забната самовила, но наутро, тие се будеа и наоѓаа… мртов полжав, жив пајак, стотици штипалки што лазат под нивните перници.


Ова беше ѓаволска работа. Ама кој, или што стоеше зад овие случувања?


„ПРОЧИТАЈТЕ ЈА ОВАА КНИГА И ОТКРИЈТЕ!“

„Радоста во книгите на Дејвид Валијамс, се состои во тоа што тој во целост разбира како децата размислуваат и како се чувствуваат, но никогаш не е премногу советувачки настроен“

The Sun


„Просто ги обожувам книгите на Дејвид Валијамс… тие ќе станат класици“
Sue Townsend, Guardian

Со илустрации оg Тони Рос

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber