Знакот на четворицата - Артур Конан Дојл

КЛИКНИ-ЧИТАЈ (првите страници од книгата)

Мирот на улицата Бејкер е нарушен, а пред детективот Шерлок Холмс и доктор Ватсон е нова авантура откако ги посетува г-ѓа Мери Морстeн и им ги раскажува бизарните настани кои ѝ се случуваат секоја година на ист ден, десет години по убиството на нејзиниот татко. Дејствието на романот започнува во Агра, Индија, а се пренесува низ улицита не Лондон и Темза. Шерлок Холмс и Ватсон се во лудничава потрага по необични убијци.
Алчност, интриги, криминал и мистерија, сѐ што им е потребно на брилијантиот Холмс и Ватсон.

399 ден

Автор: Артур Конан Дојл
Издавач: Икона
Димензии: 128*195 cm
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил