Зошто живееме

ЗОШТО ЖИВЕЕМЕ?

Адлер, во „Зошто живееме?“ ни помага да создадеме наше значење за нашиот живот. Тој испитува различни теми кои можат да се сретнат во нашиот живот, вклучувајќи ги семејството и училиштето; адолесцентниот развој; чувствата на повисока и пониска вредност; значењето на соработката; прашањата за работа, пријателство, љубов и брак и поединецот и општеството.

300 ден

Out of stock

Автор: Алфред Адлер
Издавач: Ѓурѓа
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил