Изеди ја жабата

ИЗЕДИ ЈА ЖАБАТА

Поднаслов: 21 Начин да престанете со одложувањето и да завршите повеќе работи за помалку време

https://www.youtube.com/watch?v=FKOMTZ7PPLg&ab_channel=BrianTracy
Едноставно, не постои доволно време за сè од нашиот список наречен„да направам“ – и никогаш нема да постои. Успешните луѓе никогаш не се обидуваат да направат сè. Тие учат да се фокусираат на најважните задачи и се грижат тие да бидат завршени.
Постои една стара изрека: ако првата работа што ја правите секое утро е да изедете жива жаба, ќе бидете задоволни од сознанието дека тоа веројатно е најлошата работа која ќе морате да ја направите во текот на целиот ден.

399 ден

Автор: Брајан Трејси
Издавач: Икона
Димензии: 152стр. 128х195 cm
Тежина: 200 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил