ИНДИГО СИНО

349 ден

Автор: Кети Кесиди
Издавач: Икона
Димензии: 176стр, 13х20 cm
Тежина: 200 гр.
ОПИС

Мајка ѝ на Индиго ја обожава сината боја – тоа е бојата на сите нејзини омилени работи. Кога Мама објавува дека ќе се селат – само Инди, Мама и малата Мисти – Инди не разбира. Зошто брзаат? Каде ќе одат? Дали нејзината најдобра другарка Џо, сѐ уште ќе биде таму за неа?

 

Во нечист стар стан со намќорест сосед, без греење и само со бисквити за јадење, Инди почнува да сфаќа дека мајка ѝ има причина за бегање – тајна која никој не може да ја признае. . .

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber