КАКО ДА ВОСПИТАТЕ ПРЕКРАСНИ ДЕВОЈЧИЊА

Поднаслов: Стотина практични совети за тоа како на најдобар начин да ја воспитате својата ќерка

449 ден

ISBN: 9786082210261 Категорија , , Tags ,
Автор: Иан и Мери Грант
Издавач: Икона
Димензии: 280 стр. 13х20 cm
Тежина: 300 гр.
ОПИС

ИСПРАТЕТЕ ВО СВЕТОТ СИГУРНА И САКАНА МЛАДА ЖЕНА…

Сакајќи да бидеме исти во воспитувањето на момчињата и девојчињата, можеби сме заборавиле да го испочитуваме она што е единствено за девојчињата, нивната посебна и поинаква природа.

Оваа книга е преполна со совети кои ќе ви помогнат да го подобрите и разубавите животот со ќерката, да пронајдете начини да ја одржите комуникацијата и начини своите вредности да ги пренесете на следната генерација.

Очекувајте го најдоброто од својата ќерка и дајте ѝ силна поддршка. Запознајте ги нејзините природни таленти и способности и имајте визија како сакате да изгледа кога ќе порасне – да поседува став, интегритет, топлина и да биде сигурна во себе.

 

ШТО ИМ Е ПОТРЕБНО НА ДЕВОЈЧИЊАТА

•Да ги воспитува некој кој многу ги сака
• Да бидат дел од семејство полно со љубов
• Родители со силна визија за тоа каква млада жена сакаат да пратат во светот
• Многу топлина и забава, исто како и рутина и предвидливост

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber