КАКО ДА ВОСПИТАТЕ ПРЕКРАСНИ МОМЧИЊА

Поднаслов: Стотина практични совети за тоа како на најдобар начин да го воспитате својот син

449 ден

ISBN: 9786082210254 Категорија , , Tags ,
Автор: Иан и Мери Грант
Издавач: Икона
Димензии: 256 стр. 13х20 cm
Тежина: 300 гр.
ОПИС

ПРЕКРАСНО УПАТСТВО ЗА УСПЕШНО ВОСПИТУВАЊЕ, ДИСЦИПЛИНИРАЊЕ, САКАЊЕ, ОХРАБРУВАЊЕ И ИНСПИРИРАЊЕ НА МОМЧИЊАТА, ОД РАЃАЊЕТО ПА СÈ ДО ТИНЕЈЏЕРСКИТЕ ГОДИНИ

Темите што се провлекуваат низ секоја глава од оваа книга кулминираат во 12 основни совети за родителите, со чија помош нивните синови ќе бидат успешни, позитивни и задоволни мажи. Книгата на инспиративен и весел начин дава упатства, совети, мислења, хумор, анегдоти и практични решенија. Како да воспитате прекрасни момчиња е книга за сите времиња. Секој родител, секое семејство ќе увиди дека оваа книга е одлично четиво – не ги тривијализира проблемите со кои се среќаваат родителите, туку покажува длабоко разбирање за посебниот однос помеѓу родителите и момчињата кои растат.

ШТО МУ Е ПОТРЕБНО НА СЕКОЕ МОМЧЕ

• Чувство за цел и смисла
• Силни врски со семејството и заедницата
• Духовен компас
• Одговори на големите животни прашања
• Голема работа на која ќе го посветат животот • Семејно наследство

Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?