КАКО СО МОМЧИЊАТА - ТОЛКУ МАЛКУ ВРЕМЕ

Поднаслов: Како со момчињата – прирачник за девојки

299 ден

Автор: Мери Кејт & Ешли
Издавач: Икона
Димензии: 118стр. 12.8х19.5 cm
Тежина: 150 гр.
ОПИС

Не прифаќај љубовна средба која не е договорена најмалку три дена однапред

Кога вториот пат ќе те праша да излезете во сабота навечер, одговори му дека си зафатена

Никогаш не му се јавувај прва, освен ако не сакаш да ја откажеш средбата

Не го бакнувај до четвртата љубовна средба – најмалку

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber