kvatno-isceluvanje

Квантно исцелување

Квантно исцелување е извонреден нов пристап во лекувањето напишана од еден исклучителен лекар – книга исполнета со мистерија и надеж за луѓето кои чудесно закрепнале од многу сериозни болести.

Оваа книга дава историски преглед на принципите што се наоѓаат во основата на физичката стварност и кои го создаваат нашето секојдневно опкружување, а ги опишува и начините што довеле до сфаќање на овие принципи од гледна точка на западната наука и на ајурведата, древната индиска наука за животот. Најважно од сè е што книгата нуди увид како обединувањето на овие две традиции може да придонесе за општата благосостојба.

Во ова инспиративно дело д-р Чопра ни нуди фасцинантно интелектуално патување кое ќе ги прошири нашите хоризонти и ќе ни помогне да создадеме свест за медицината. Книгата е одговор на сѐ поголемиот интерес за односот меѓу умот и телото во рамките на човековото здравје.

420 ден

Out of stock

Автор: Дипак Чопра
Издавач: Три
Димензии: 14*21 cm
Тежина: 280 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил