Лекување со дишење

Долго време разлмислував за тоа како може да се искористи животната сила којашто го придвижува воздухот; се обидував да разберам каква е таа моќ на кој начин таа исцелува. Така почнав со истражувањето на дишењето и во него ја открив моќната исцелувачка сила – сила за чие постоење, за жал, не ни насетуваат голем број од луѓето. – Кацуџио Ниши

190 ден

Автор: Кацуџо Ниши
Издавач: Три
Димензии: 11,5*17 cm
Тежина: 160 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил