ЛОШИ ДЕВОЈКИ

 

345 ден

Автор: Џеклин Вилсон
Издавач: Икона
Димензии: 180 стр. 13х20 cm
Тежина: 200 гр.
ОПИС

Срамежливата и тивка Менди е малтретирана на училиште онолку долго колку што може да се сети. Токму затоа, таа е пресреќна кога дрската, смела и забавна Тања, ќе ја избере за другарка


Мама не е среќна – таа смета дека Тања е ЛОША ДЕВОЈКА и дека влијае лошо врз нејзината ќерка, но Менди ужива да поминува време со нејзината брилијантна нова другарка и е сигурна во тоа дека Тања може само да ја извлече од невоља, а не да ја втурне… или, би можела ли?

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber