Малиот Ханс

Малиот Ханс

Извонредна книга која му се препорачува на секој родител. Во неа се прави анализа на фобијата на едно петгодишно дете, наречено Ханс. Неговиот татко, следејќи ги Фројдовите упатства, му помага да ги совлада своите тегоби. Низ многубројните дијалози, детски прашања и недоумици, Фројд нè воведува во еден свет што останал далеку зад нас и во кој психоанализата ги наоѓа причините за сите подоцнежни психички страдања и болести.

200 ден

Out of stock

Автор: Сигмунд ФРОЈД
Издавач: Ѓурѓа
Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?