meditacii

Медитации за исцелување на вашиот живот

Ова е книга со одлуки кои треба да го забрзаат нашиот личен креативно-мисловен процес. Таа ни отвора можност поинаку да ги согледаме своите искуства. Ние доаѓаме на овој свет со толку чист, беспрекорен ум, совршено поврзани со својата внатрешна мудрост. Додека растеме, ги присвојуваме стравовите и ограничувањата од возрасните околу себе. Кога ќе пораснеме, имаме многу негативни верувања за кои дури и не сме свесни. И така ги градиме својот живот и своите искуства врз тие погрешни верувања.Оваа книга со јасни пораки ќе ве ослободи од старите негативни концепти и ќе ви го промени животот на подобро.

Почнете со читање на која сакате страница. Отворете ја книгата по личен избор. Пораката за тој миг ќе биде совршена. Можеби ќе го потврди она во што верувате, или ќе ве испровоцира. Но сигурно ќе ве поведе на патот на телесното, менталното и духовното исцелување.

350 ден

Автор: Лујза Хеј
Издавач: Три
Димензии: 12,5*19,5 cm
Тежина: 260 гр.
Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?