МИСЛЕЈЌИ АРХИТЕКТУРА

Поднаслов: Во потрага по загубената архитектура

349 ден

Автор: Петер Цумор
Издавач: Икона
Димензии: 164стр. 13х20 cm
Тежина: 200 гр.
ОПИС

Кога размислувам за архитектурата, на ум ми доаѓаат слики. Многу од тие слики се поврзани со моето школување и работа како архитект. Тие го содржат стручното знаење за архитектурата кое го имам собирано низ годините. Некои од другите слики се поврзани со моето детство. Едно време ја доживував архитектурата без да размислувам за неа. Понекогаш во раката можам речиси да почувствувам една квака, метално парче со форма како превртена лажица.

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber