МОМО

499 ден

Автор: Михаел Енде
Издавач: Икона
Димензии: 348 стр. 13х20 cm
Тежина: 350 гр.
ОПИС

Ова е книга за необичните доживувања на малата Момо, којашто на луѓето им го враќа украденото време. Со помошта на заповедникот на земското време, мајсторот Хора и чудната желка Касиопеја, Момо им се спротивставува на сивите господа – крадците на време, и успева да го спаси светот од нивната мрачна власт.

Со помош на заповедникот на земското време, мајсторот Хора и чудната желка Касиопеја, Момо им се спротивставува на господата облечени во сиво – крадците на време – и успева да го спаси светот од нивната мрачна власт

MOMO ќе ве внесе во магијата на најпрекрасниот свет кој воопшто може да постои.

 

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber