Мојата борба (втор дел)

По излегувањето од печат, Мојата борба била наречена „Библија на германскиот народ“, но за многумина е „сатанистичка Библија“. До крајот на втората светска војна била преведена на сите големи светски јазици и била продадена во 9.840.000 примероци. До денес доживеала илјадници изданија и останува едно од најконтроверзните дела на светот.

300 ден

Автор: Адолф Хитлер
Издавач: Ѓурѓа
Димензии: 240 стр. 12.5 х 20 cm
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил