МОЌТА НА ДУХОВНАТА ИНТЕЛЕГЕНЦИЈА

Поднаслов: 10 НАЧИНИ КАКО ДА НУРНЕТЕ ВО КРЕАТИВНИОТ ГЕНИЈ ВО ВАС

399 ден

Автор: Тони Бузан
Издавач: Икона
Димензии: 204стр. 13х20 cm
Тежина: 200 гр.
ОПИС

„Тони Бузан ќе го направи за умот она што Стивен Хокинг го направи за универзумот“. The Times

Со нејзините моќни нови серии на Умствени вежби и Умствени мапи Моќта на духовната интелигенција Ви нуди можност да учите од некои од духовните гиганти на сите времиња, од Буда до Мухамед, како и од гигантите на модерното време, како што е Далај Лама. Ако вашата визија ја претставите како Умствена мапа, ќе го извадите најдоброто од вас и:

• Подлабоко ќе се поврзете со светот околу вас и ќе се здобиете со глобална визија
• Ќе научите како вистински да се запознаете себеси и другите
• Ќе развиете сочувствителен став

• Ќе се запознаете со некои од најголемите духовни водачи и мислители во историјата и ќе ги разберете нивните принципи
• Ќе откриете начини како да го освежите вашиот дух и да ја зголемите вашата енергија

• Како да ја употребите вашата смисла за хумор за да бидете продуховени

Тони Бузан е автор на бестселерите Главата на прво место и Употребете ја главата. Тој држи предавања насекаде низ светот и неговите книги се издаваат во повеќе од сто земји и на 30 јазици.

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber