Моќта на личноста - вистинско ментално освежување

Моќта на личноста : вистинско ментално освежување

Оваa инспиративна книга ќе ви помогне да се ослободите од несигурноста во себе и ќе ви покаже како да ги користите вашите ментални способности. Колку е поголема вашата самопочит, толку поголема ќе биде вашата привлечност. Бидете задоволни со самите себе. Тоа е единствениот начин да стекнете оригиналност, привлечност и зрелост на умот. Отсуството на љубезност го попречува патот до успехот. Учтивоста е најевтиниот, а сепак, најчесто и најдобриот капитал во светот. Грубите, прости манири или остриот јазик ја затвораат секоја можност за напредок. Манирите го одредуваат човекот! Мала промена во однесувањето може да донесе големи резултати!

300 ден

Автор: Орисон Свет Марден
Издавач: Ѓурѓа
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил