Моќта на позитивното живеење

Дали знаеме што сакаме? Дали го бараме тоа што го сакаме? Дали има ме добро засновани планови кои ги поддржуваме со цврста одлука и истрајна акција? Дали сме оптимисти со перспектива? Дали постојано сме претпазливи против негативни мисли и негативни практики? Дали практикуваме позитивен пристап кон животот? Луртон открива како да стекнеме попозитивен начин на живот, како да го достигнеме развојот на вистинската зрелост на умот и искуство. Се разбира, тој ќе нѐ научи дека најважно е да се има позитивен став на умот, позитивна перспектива и позитивни цели кои обезбедуваат контрола над негативностите бидејќи моќта на позитивното живеење е неограничена.

400 ден

Автор: Даглас Луртон
Издавач: Ѓурѓа
Димензии: 256 стр. cm
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил