Моќта на свесноста

Поднаслов: Разбудете ја вашата свесност

Темата на уште еден психолошки бестселер е како да ја истражите, проширите и низ искуство да ја разбудите вашата свесност. Методите на овој, веќе класичен, прирачник се наменети за сите коишто се заинтересирани за својот личен внатрешен раст и развој на своите скриени потенцијали преку мноштво практични вежби и експриментирања кои нудат можности да откриете повеќе самите за себе, без оглед дали истражувате сами или со други луѓе, во парови или во групи.
Книгата црпи инспирации од сите области на човечкото дејствување:
Почитување со помош на фантазиите
(огледало, подморска пештера, мрачна соба, мудар човек, лудило, лева-десна личност).
Уметност, Движење и Звук
(автопортрет, центрирање и движење на телото, дишење, експресија,танцување,пеење, поезија на свесноста) итн.

Произлезена од гешталт психологијата, оваа книга стана популарна низ целиот свет, бестселер кој не е ништо помалку актуелен од својот двојник „Моќта на потсвеста“ од Џозеф Марфи.

450 ден

Автор: Џон Стивенс
Издавач: Наша Култура
Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber