Моќта на умот : тајната на менталната магија

Mоќта на умот е монументално достигнување во науката за умот. Нејзината вредност денес е уште поизразена. Аткинсон открива дека свеста е обединета и сеприсутна и дека да ја насочиш свеста е да ја насочиш својата реалност, да избереш од гледиштата на твоите потенцијали, буквално да ја совладаш својата судбина. Пораката од оваа книга ќе допре до сите оние што слушаат, бидејќи човештвото еволуира низ својата духовна адолесценција. Аткинсон имал длабоко разбирање за моќта на умот и за тоа како да го управува, што е елегантно и јасно претставено во оваа безвременска книга.

500 ден

Автор: Вилијам Вокер Аткинсон
Издавач: Ѓурѓа
Димензии: 318 стр. cm
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил