Stiv-Dzobs

Мудрост што може да се цитира

Во овој избор од цитати од и за Стив Џобс ќе прочитате незаборавни и инспиративни мисли за:

– Вработувањата, отпуштањата и работното место
– Иновациите
– Дизајнот
– Конкуренцијата
– Семејството и пријателите
– Образованието
– Парите и богатството
– Смртта и умирањето

100 ден

Автор: Стив Џобс
Издавач: Магор
Димензии: 12,5*18 cm
Тежина: 120 гр.
Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?